Nieuws

Eindshow

30 mei 2022

Na pittige tijden mogen wij eindelijk weer het podium op. Over een paar weekjes zullen alle dansers stralen in de eindvoorstelling De Zomerse Notenkraker.

Lees meer >
Nieuwsbrief

28 augustus 2020

Na een korte vakantie starten we weer met een nieuw dansseizoen. Na de vakantie zijn er wat veranderingen in het rooster en moeten we ook nog steeds rekening houden met corona.

Lees meer >
Open dagen

2020

Jaarlijks nodigt De Nijkerkse Dansschool ouders uit om een kijkje te nemen bij de lessen van zijn/haar dochter of zoon. Tevens mogen de ouders een pasje meedoen.

Lees meer >
Eindshow

Juni 2019

Elk jaar houdt De Nijkerkse Dansschool een eindshow. Het thema van dit jaar was vier seizoenen. Al onze leerlingen hebben hard geoefend om een spetterend optreden te geven.

Lees meer >
Opera

8 juni 2020

Dit jaar zou De Nijkerkse Dansschool te gast zijn bij Opera Rigoletto, helaas is door de corona de opera gecanceld. De opera is verplaatst naar volgend jaar en ook dan zijn wij te gast.

Lees meer >
Wedstrijden

1 februari 2020

Naast de gewone lessen heeft De Nijkerkse Dansschool ook een showgroep die jaarlijks aan verschillende wedstrijden meedoet.

Lees meer >
Danskamp

22 september 2019

Jaarlijks organiseert De Nijkerkse Dansschool ook een danskamp. Tijdens dit danskamp gaan wij samen met een deel van onze leerlingen naar een locatie om lessen te volgen.

Lees meer >